Ik wil je graag iets vragen.

Geschreven door 7 december, 2016november 19th, 2020Blog

Vorige week ben ik zomaar vergeten dat deze blog alweer 3 jaar bestaat! En daar ben ik trots op! Ik laat je meekijken in mijn wereld, en laat je zien waar ik tegen aan loop en wat ik er mee doe. Maar ook welke leuke dingen ik doe, en wat het me allemaal brengt. Ik stel me heel kwetsbaar op, wat voor mij heel normaal is. Maar wat me soms ook klein maakt.

Al een tijdje loop ik met de vraag rond of ik een ander richting op wil/moet gaan met cinergie. En sinds ik met dat idee rond loop krijg ik steeds meer bezoekers op mijn site, en krijg ik op allerlei manieren lieve reacties op mijn blogs. Heel mooi om te krijgen en in ontvangst te mogen nemen!

Om mij een beetje op weg te helpen en inzicht te geven welke richting ik op zal gaan, wil ik je om hulp vragen. Zodat ik beter kan bepalen wat een goede richting voor mij is. Wil je dit voor mij doen? Fijn! Het enige wat ik vraag is om deze enquête in te vullen. Het invullen kost je nog geen 5 minuten. En ik zou er super mee geholpen zijn. Overigens kan het invullen ook anoniem.

Heel erg bedankt! ♥