Cinergie volgen? Ja graag!

Geschreven door 2 februari, 2014november 19th, 2020Blog

Hoe kun je momenteel gemakkelijk Cinergie volgen?

  • Via facebook. Hier plaats ik alle geblogde posts op. Let wel op wat je aanvinkt. Het blijkt niet bij iedereen hetzelfde te zijn. Naast het bekende vind ik leuk vinkje, moet je soms aangeven dat je het nieuws ook in je nieuwsoverzicht wilt ontvangen. Of aanvinken dat je mij wilt volgen. Jammer dat dit onduidelijk is. Hierdoor krijg je niet altijd mijn nieuwse blogs te zien.

Cinergie op facebook

  • Via blogloving. Dit is een app waarmee je gemakkelijk al je favoriete blogs kunt volgen, dus ook die van mij. Het wijst eigenlijk zichzelf. Je kunt de blogs aanklikken en volgen. Op deze manier krijg je een melding wanneer er weer een nieuwe blog is verschenen.

Cinergie op blogloving

  • Je kunt natuurlijk ook regelmatig op de site kijken of er iets nieuws is verschenen.

In de toekomst wil ik het je nog gemakkelijker maken. Dan kun je jezelf ook abonneren zodat je direct mijn nieuws via je mail ontvangt. En zo zijn er nog veel meer plannen. Overigens zal ik voorlopig weer via mijn persoonlijke facebookpagina mijn berichten gaan delen.

Het blogritme zit er eerlijk gezegd nog niet helemaal in. Maar ik doe mijn best om regelmatig iets te posten. Ik ben er van overtuigd dat dat helemaal goed gaat komen!

Follow ze.

 

 

 

 

 

 

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11702559/?claim=6cx2xc4bjex”>Follow my blog with Bloglovin</a>